Recepten > Lunch > De Veggie geitenkaascroque >

De Veggie Geitenkaas-croque

Beleg 1 snee brood met 1 plak geitenkaas. Schil de asperges en halveer ze in de lengte. Leg de asperges op de geitenkaas.


Snijd de snoeppaprika in plakjes en leg op de asperges. Snijd de sjalot fijn en strooi erover. Leg daar weer een plak geitenkaas en de tweede snee brood op.


Verhit een pan op middelhoog vuur. Bestrijk de buitenkanten van de croque monsieur met mayonaise of boter en bak de hem in 6-8 min. goudbruin. Keer halverwege en doe eventueel een deksel op de pan.

Zet het vuur lager als de tosti te donker wordt, maar de kaas nog niet gesmolten is.

TIP : Gebruik een croque monsieur machine of grillplaat

Ingrediënten

Voor 1 persoon, 10 min;

2 sneetjes brood
2 plakken Beemster Geitenkaas
2 groene asperges
1 snoeppaprika
½ sjalotje
1 el mayonaise of boter