De pikante Rocker

2 stuks:


Pel en snijd de rode ui in reepjes. Verhit een pan, voeg een klontje boter toe en bak hierin de rode ui op een zacht vuur gaar gedurende 10 minuten. Voeg een koffielepel honing, een koffielepel balsamicoazijn en de blaadjes van de tijm toe en laat karamelliseren. Zet opzij.
Beleg een snede volkorenbrood met graantjesmosterd, een sneetje Beemster en gekaramelliseerde rode ui, leg er een tweede snee Beemster bovenop en dek af met een snede volkorenbrood. Bak in een pan of croque-monsieur toestel goudbruin. Bak in een andere pan twee spiegeleitjes, kruid met peper en zout. Leg bovenop elke croque een spiegelei. Serveer onmiddellijk.

Ingrediƫnten
4 sneetjes Beemster oud,
4 sneden volkorenbrood,
2 rode uien,
2 eieren,
1 koffielepel honing,
1 koffielepel balsamicoazijn,
2 takjes verse tijm,
1 eetlepel graantjesmosterd,
boter, peper, zout